Merlin seafood bar

Merlin Seafood Bar is het nieuwe seafoodconcept in Eindhoven. Een pareltje. De hotspot voor de visliefhebber.

Bij Merlin Seafood Bar draait alles om prachtige producten uit de zee. Alles is kakelvers en van de hoogste kwaliteit. Geniet van een overheerlijke lunch of diner, of kom na het werk lekker borrelen aan onze bar. Neem ook zeker een kijkje op onze menukaart!

Merlin is afgeleid van het Franse ‘Mer’ en is een samenvoeging met de Nederlandse naam Linda. Het is een weerspiegeling van Franse gastronomische kwaliteit, Brabantse gastvrijheid en de rijkdom van de zee. Linda Rovers staat aan het roer. Maar liefst twintig jaar ervaring kanaliseert zij in dit hagelnieuwe seafoodconcept.

Ze wordt hierin ondersteund door chef-kok Ralf Smeulders. Al sinds de start van zijn carrière, toen hij nog leerling-kok was, gooit hij hoge ogen op diverse kookwedstrijden. Zo was hij genomineerd voor de Zilveren Mossel en werd hij vierde op de Nederlandse kampioenschappen voor leerling-koks. Uitgedaagd door de veelzijdigheid van vis- en seafoodproducten stelt hij een kaart samen waar overheerlijke lunchgerechten en prachtige fine dining gerechten hand in hand gaan. Zijn persoonlijke favoriet? De Paling Brioche. Een signature dish die je geproefd moet hebben!

Merlin – Seafood Bar wil hét visrestaurant zijn van Eindhoven en omstreken. Smaakvolle creatieve gerechten, mooie producten en de hoogste kwaliteit voeren bij Merlin de boventoon. Neem plaats, vergaap je aan ons marineblauw en zalmroze interieur en geniet van overheerlijke gerechten.

Merlin Seafood Bar: jouw rots in de branding.

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin