Merlin: dé nieuwe viswinkel in Eindhoven

Merlin – Seafood Shop is dé nieuwe viswinkel in Eindhoven, gelegen aan het stationsplein. Dagelijks varen onze vissers uit voor onze viswinkel voor de lekkerste, exclusieve, verse vis. Oesters, heilbot, mosselen of Sint Jacobsschelpen: het is slechts een greep uit het kakelverse assortiment van onze Eindhovense Seafood Shop Merlin. Of je nu lekker een to-go gerecht meeneemt in de trein of visproducten meeneemt voor thuis: Merlin Seafood Shop biedt altijd verse en overheerlijke producten.

Merlin Seafood Shop

Bij Merlin – Seafood Shop draait namelijk alles om de prachtige producten uit de zee, kakelvers en van de hoogste kwaliteit. Van exclusieve verse vis die je niet zo snel vindt in een normale viswinkel tot producten van vis, salades, kant-en-klaarmaaltijden en broodjes: Merlin’s Seafood Shop biedt gerechten voor thuis die te vergelijken zijn met de kwaliteit die u in échte toprestaurants krijgt. En dat in hartje Eindhoven!

Merlin Seafood Bar

Naast Merlin – Seafood Shop vind je op dezelfde locatie ook Merlin Seafood Bar, een restaurant waar je kunt genieten van overheerijke seafood-gerechten. Een combinatie van Franse gastronomische kwaliteit, Brabantse gastvrijheid en de rijkdom van de zee. Eigenaresse Linda Rovers en chef-kok Ralf Smeulders laten jou kennis maken met hun passie voor verse vis- en seafood van hoge kwaliteit.

Bijzondere vis- en overige seafoodgerechten

Afhankelijk van de vangst en het seizoen wordt het assortiment van onze viswinkel bovendien uitgebreid met bijzondere vis- en seafoodgerechten. Denk bijvoorbeeld aan een luxe visbarbecueschaal, paella, kreeft, pastasalades of sashimi. Voor de nieuwsgierige visliefhebber hebben we een goeie tip: wip af en toe even binnen en kijk in onze vitrine voor het dagverse aanbod van onze Seafood Shop.

To go gerechten bij Station Eindhoven

Op zoek naar heerlijke to-go gerechten bij Station Eindhoven? Ook voor de reiziger die van het NS Station Eindhoven is het makkelijk en snel om een van onze To Go-gerechten van onze afhaalkaart te komen halen. Denk aan klassiekers zoals Fish & Chips of kibbeling, of heerlijke broodjes. De locatie van onze viswinkel, op het stationsplein van Eindhoven leent zich hier perfect voor.

Kortom, Merlin – Seafood Shop in Eindhoven is de perfect locatie voor de échte visliefhebber. Of het nu is voor iets to-go of verse vis voor thuis, viswinkel Merlin heeft het allemaal. Mocht je nog geen bezoek gebracht hebben aan onze Seafood Shop dan zien we je graag binnenkort!

 

 

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin