dé bestemming voor liefhebbers van fruit de mer!

Ben jij fan van kakelvers fruit de mer? Bij Merlin Seafood Bar & Shop vind je niet alleen een uitgebreide selectie fruit de mer op het menu, maar ook een heerlijke sfeer en service die jouw avond onvergetelijk zal maken.

Hét fruit de mer restaurant van Eindhoven

Onze menukaart is speciaal samengesteld voor échte liefhebbers van fruit de mer. Je vindt er de verste fruit de mer, heerlijke visgerechten en ook mag kreeft natuurlijk niet ontbreken. Bovendien worden al onze gerechten met de grootste zorg samengesteld én met aandacht voor detail bereid en gepresenteerd.

De oorsprong van fruit de mer

Fruit de mer is oorspronkelijk afkomstig uit de kustgebieden van Frankrijk en België. Van oudsher zijn deze regio’s bekend om hun visserij en de rijke diversiteit aan schaal- en schelpdieren. De kustplaatsen langs de Atlantische Oceaan en de Noordzee leveren een schat aan verse zeevruchten, zoals oesters, mosselen, krabben, kreeft en garnalen. Door de jaren heen is fruit de mer uitgegroeid tot een geliefde delicatesse en heeft het zich verspreid over de hele wereld, waarbij elk land zijn eigen interpretatie en combinaties van zeevruchten serveert.

Waar vind je fruit de mer restaurant Merlin – Seafood Bar & Shop?

Ons fruit de mer restaurant is gelegen in het hart van Eindhoven, aan het Stationsplein. Het is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Of je nu in Eindhoven woont, op bezoek bent, of toevallig langsrijdt met de trein. Het restaurant is van top tot teen gerenoveerd en biedt een unieke sfeer. Ons fruit de mer restaurant is de perfecte plek voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond uit met vrienden of familie, of zelfs voor een zakelijk avondje uit.

 

Merlin – Seafood Bar & Shop is uniek in haar soort

Merlin – Seafood Bar & Shop is uniek in haar soort. Naast dat je onze gerechten kunt bestellen in ons restaurant heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete fruit de mer, vis of kreef mee naar huis te nemen. De Seafood Shop biedt je deze mogelijkheid. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte fruit de mer, vis, of een van onze maaltijden voor thuis.

Ons restaurant draait niet álleen om fruit de mer

Bij Merlin – Seafood Bar & Shop draait het niet álleen om fruit de mer. Het is onze missie om onze gasten in de watten te leggen met heerlijk eten en een heerlijk avondje uit. Van de hartelijke ontvangst bij binnenkomst tot de persoonlijke aandacht van onze bediening: wij zullen ervoor zorgen dat je je direct thuis voelt.

Benieuwd naar Merlin – Seafood Bar & Shop? Reserveer dan nu voor een onvergetelijke avond vol kakelvers fruit de mer. Heb je andere vragen of heb je hulp nodig bij het maken van een reservering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Instagram

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin