Merlin Seafood Bar & Shop opent in Eindhoven

Eindhoven is een nieuwe Seafood Bar & Shop rijker. In de eerste week van juni opent Merlin, dé hotspot voor hoogwaardige visgerechten en visproducten, op het Stationsplein. Bij Merlin Seafood – Bar & Shop draait het om prachtige producten uit de zee. Alles kakelvers en van de hoogste kwaliteit. In het openingsweekend op 3, 4 en 5 juni verzorgt de chef een exclusief menu met overheerlijke visgerechten. Na dit openingsweekend opent Merlin officieel vanaf dinsdag 7 juni met een reguliere menukaart. Visliefhebbers die niet langer willen wachten kunnen nu alvast een tafeltje reserveren op één van de dagen van het openingsweekend.

Het openingsweekend

Tijdens het openingsweekend haalt Merlin alles uit de kast om een bijzondere beleving neer te zetten. Naast het eerder genoemde exclusieve menu van de chef kunnen alle gasten alvast tussen 18.30 en 19.30 uur genieten van diverse amuses en een glas bubbels van het huis. Daarnaast zijn er oesterdames aanwezig en kan men genieten van live-entertainment tijdens dit avondvullende programma. Alle ingrediënten voor een memorabele opening zijn dus aanwezig!

Vanaf 19.30u start het diner en geniet men van een exclusieve seafood proeverij.
De chef heeft speciaal voor het openingsweekend een 5-gangen menu voorbereid om je vingers bij af te likken!
De kosten van het menu zijn €59,50 p.p. 

Het is ook mogelijk om een all-in menu te reserveren inclusief:
tafelwater | wijnarrangement 5 glazen | koffie met friandise.
De kosten van het all-in menu zijn €95,00 p.p. 

Over Merlin

Merlin – Seafood Bar & Shop belooft hét visrestaurant van Eindhoven te worden en is tevens de thuishaven van een heuse Seafood Shop, zodat men deze kwaliteit ook thuis kan beleven. Iedere dag varen vissers uit om de beste vis te vangen. Smaakvolle creatieve gerechten, exclusieve visproducten en de hoogste kwaliteit voeren bij Merlin dan ook de boventoon. Merlin is afgeleid van het Franse ‘Mer’ en is een samenvoeging met de Nederlandse naam van eigenaresse Linda. Het is een weerspiegeling van Franse gastronomische kwaliteit, Brabantse gastvrijheid en de rijkdom van de zee.

Instagram

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin