dé beste Seafood Bar!

Ben je op zoek naar een unieke Seafood ervaring? Kijk dan niet verder Merlin – Seafood Bar & Shop. Onze Seafood Bar biedt niet alleen een fantastisch menu met kakelvers Seafood, maar ook een geweldige sfeer en service die je avond onvergetelijk zullen maken.

Waar vind je Merlin – Seafood Bar & Shop?

Onze Seafood Bar is gelegen in het hart van Eindhoven, aan het stationsplein. Het is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Of je nu in Eindhoven woont, op bezoek bent of toevallig langsrijdt met de trein. Het restaurant is van top tot teen gerenoveerd en biedt een unieke sfeer. Onze Seafood Bar is de perfecte plek voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond uit met vrienden of familie, of zelfs voor een zakelijk avondje uit.

Het menu van Merlin – Seafood Bar & Shop

Onze menukaart is speciaal samengesteld voor échte visliefhebbers. Je vindt er de meest vers en hoogwaardig seafood, heerlijke visgerechten en ook kreeft mag natuurlijk niet ontbreken. Bovendien worden al onze gerechten met de grootste zorg samengesteld én met aandacht voor detail bereid en gepresenteerd.

Merlin – Seafood Bar & Shop is uniek in haar soort

Merlin – Seafood Bar & Shop is uniek in haar soort. Naast dat je onze gerechten kunt bestellen in ons restaurant heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete Seafood, vis of kreef mee naar huis te nemen. De Seafood Shop biedt je deze mogelijkheid. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte vis of een van onze maaltijden voor thuis.

Onze Seafood Bar draait niet álleen om seafood

Bij Merlin – Seafood Bar & Shop draait het niet álleen om het (sea)food. Het is onze missie om onze gasten in de watten te leggen met heerlijk eten en een heerlijk avondje uit. Van de hartelijke ontvangst bij binnenkomst tot de persoonlijke aandacht van onze bediening: wij zullen ervoor zorgen dat je je direct thuis voelt.

Benieuwd naar Merlin – Seafood Bar & Shop? Reserveer dan nu voor een onvergetelijke avond kakelverse vis in onze Seafood Bar. Heb je andere vragen heb je hulp nodig bij het maken van een reservering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Instagram

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin