dé beste viswinkel in Eindhoven

Ben je op naar een viswinkel in Eindhoven? Zoek dan niet verder. Bij Merlin Seafood Bar & Shop verkopen we alleen de állermooiste producten uit de zee. Of je nu op zoek bent naar hele vissen, kant en klare visgerechten, seafood of zelfs een luxe seafoodlunch, bij Merlin Seafood Bar & Shop voel je je al snel als een vis in het water.

Waar komt de naam van deze viswinkel in Eindhoven vandaan?

De naam van deze viswinkel in Eindhoven is afgeleid van het Franse ‘Mer’ en is een samenvoeging met de Nederlandse naam Linda. Het is een weerspiegeling van Franse gastronomische kwaliteit, Brabantse gastvrijheid en de rijkdom van de zee. Eigenaresse Linda Rovers en chef-kok Ralf Smeulders laten jou in deze viswinkel kennismaken met hun passie voor verse vis- en seafood van de állerhoogste kwaliteit.

Áltijd kakelverse vis

Onze vis wordt elke dag vers gevangen en geleverd met de grootste zorg en aandacht. Kwaliteit staat voorop in deze viswinkel in Eindhoven. Daarnaast heeft onze viswinkel ook kant en klare visgerechten die op een creatieve en eigentijdse manier gepresenteerd worden, zodat ze niet alleen ontzettend lekker smaken wanneer je thuis komt, maar er ook nog eens fantastisch uitzien.

Stel zelf jouw Merlin-bestelling samen

Bij deze viswinkel in Eindhoven geniet je van al het lekkers wat de zee te bieden heeft. We hebben een gevarieerd assortiment met veel verschillende verse vissen die we dagelijks met plezier verkopen. Maar natuurlijk is er meer! Het is ook mogelijk om een van de heerlijke vissoepen, verse visgerechten óf zelfs kreeften mee naar huis te nemen.

Ben jij een echte visfanaat?

Ook voor de echte visfanaat hebben we genoeg in onze vitrine liggen: een royale selectie van heerlijke koude en warme zeevruchten waaronder diverse schelpdieren, kreeft, black tiger garnalen, langoustines en meer: dat is een bezoekje aan deze viswinkel in Eindhoven meer dan waard.

Ons personeel staat áltijd voor je klaar

Ons viswinkel in Eindhoven is modern en stijlvol ingericht, met een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt er op je gemak kijken wat jij het állerliefste mee naar huis neemt. We staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte product en kunnen je eventueel ook helpen met de filering, portionering en met vragen over hoe je de producten het best bereiden kan.

Merlin Seafood Shop, maar ook een Bar

Wist je dat Merlin Seafood Bar & Shop ook een visrestaurant is. Je kunt daarom ook bij ons aanschuiven als je er liever even voor gaat zitten met vrienden, familie of collega’s.

Zien we je snel bij deze viswinkel in Eindhoven?

Ben jij een visliefhebber en ben je op zoek naar het verste vis in Eindhoven? Onze Seafood Shop is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Zien we je snel?

Instagram

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin