Merlin Seafoodbar in Eindhoven

Dé hotspot in Eindhoven voor visliefhebbers? Dat is de Merlin Seafoodbar. Hier krijg je heerlijke kakelverse visgerechten voorgeschoteld volgens Franse gastronomische kwaliteit en mét de Brabantse gastvrijheid. In de Seafoodbar kom je borrelen met je collega’s, geniet je met je vrienden van een heerlijke lunch of ga je gezellig dineren met je familie.

À la carte genieten

Bij Merlin Seafoodbar in Eindhoven geniet je van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Van de hoogste kwaliteit én kakelvers. Dat zijn de producten die je krijgt opgediend in de Seafoodbar. Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Neem alvast een kijkje op het menu.

In de Seafoodbar stel je zelf jouw Merlin-menu samen. Je hebt de keuze uit 10 smaakvolle creatieve gerechten. Maar er is meer! Geniet ook van een van de heerlijke vissoepen óf laat je verrassen door een van de ‘specials’ zoals de catch of the day.

Voor de echte visfanaat is plateau Merlin een ‘must try’. Met dit plateau geniet je pas echt van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Je krijgt namelijk een royale selectie van heerlijke koude en warme zeevruchten voorgeschoteld. Waaronder diverse schelpdieren, kreeft, black tiger garnalen, langoustines enzovoort. Begin je al te watertanden?

Seafoodbar lunch

Wil jij al eerder op de dag genieten van heerlijke visgerechten? Ook dat kan bij Merlin Seafoodbar. Van 12:00 uur tot 17:00 uur geniet je namelijk van lekkere lunchgerechten. Van broodjes, salades tot een borrelplank. Alles is lekkerder met kwaliteitsvis! Bekijk hier de lunchgerechten die je kan bestellen in de Seafoodbar.

Seafoodshop

Kun je geen genoeg krijgen van de heerlijke verse producten? Goed nieuws! Naast de Merlin Seafoodbar is er namelijk ook de Merlin Seafoodshop. In de viswinkel koop je de lekkerste verse vis voor thuis of to-go. Hier vind je exclusieve verse vis die je niet zomaar overal tegenkomt, broodjes, salades en zelfs kant-en-klaarmaaltijden.

Ben je in de buurt van het stationsplein in Eindhoven? Kom even binnen en bekijk het dagverse aanbod geleverd door onze vissers die dagelijks varen.

Dit is dé viswinkel in Eindhoven waar je naartoe gaat voor kwaliteitsproducten.

Reserveer je plek in de Seafoodbar

Kun jij niet wachten om onze heerlijke verse visgerechten te proeven in de Seafoodbar? Reserveer dan snel en eenvoudig online je plek via de ‘reserveren’ button en voorkom teleurstelling.

Wist je trouwens dat je ook een cadeaubon kan kopen bij ons? De Merlin gift card is een origineel cadeau om te geven. Want welke visliefhebber wil er nu niet verrast worden met kwaliteitsvis…

Lieve gasten,

Met pijn in ons hart hebben wij helaas de deuren van Merlin moeten sluiten. Met veel liefde en trots hebben wij de afgelopen maanden gewerkt in en aan ons mooie restaurant, maar moeten we nu tot de conclusie komen dat het ons op deze plek niet gaat lukken. We willen alle gasten bedanken voor de prettige ervaringen en het vertrouwen in ons.

We hopen dat jullie genoten hebben en wij jullie in de toekomst wellicht op een andere locatie mogen ontvangen.

Liefs,
Merlin